СТРУКТУРА НАУКОВО-ТЕХНІЧНОГО ПОТЕНЦІАЛУ УКРАЇНИ - Ткаленко, Наталія Валеріївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Наведено структуру науково-технічного потенціалу країни. Проаналізовано інноваційну активність в Україні. Визначено основні принципи державної науково-технічної політики