ГЕНЕЗИС КАТЕГОРІЇ “КАПІТАЛ”: ЕКОНОМІЧНА ТА ОБЛІКОВА ІНТЕРПРЕТАЦІЯ - Бєлоусов, Микита Олександрович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Проведено ретроспективний аналіз розвитку економічної та облікової теорії капіталу, виокремлено основні підходи до трактування даної категорії на сучасному етапі розвитку.