ЗАКОНИ ТА ЗАКОНОМІРНОСТІ НАУКИ ПРО ГОСПОДАРСЬКИЙ КОНТРОЛЬ - Бутинець, Франц Францович; Бутинець, Тетяна Анатоліївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Вперше в науковій літературі порушується проблема формування законів і закономірностей господарського контролю