ОСНОВНІ НАПРЯМКИ СТИМУЛЮВАННЯ РОЗВИТКУ МАЛОГО БІЗНЕСУ УКРАЇНИ В ПЕРІОД СИСТЕМНИХ ЗРУШЕНЬ В ЕКОНОМІЦІ - Тарабукина, О. Л.; Ярмолюк, М. Ю. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розглянуто основні тенденції розвитку малого бізнесу в Україні та за її межами. Обґрунтовано основні напрямки стимулювання та підтримки діяльності малих підприємств в сучасних умовах господарювання