РОЗВИТОК МОДЕЛЕЙ ІННОВАЦІЙНОГО ПРОЦЕСУ - Пєтухова, Ольга Михайлівна; Сілакова, Г. В. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто основні моделі інноваційного процесу, розроблені західними вченими-економістами. Виявлено їх ключові характеристики та запропоновано модель інноваційного процесу як результат синтезу різноманітних підходів