ОЦІНКА ОБ’ЄКТІВ МАЙНОВОГО ПОТЕНЦІАЛУ ПРИ ЗДІЙСНЕННІ ДІАГНОСТИКИ ПІДПРИЄМСТВ - Денисюк, Олена Григорівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Обґрунтовано елементи системи оцінки майнового потенціалу підприємства в розрізі об’єктів, принципів, підходів та методів для здійснення його діагностики