СКЛАДОВІ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ЗА ІЄРАРХІЄЮ ЇЇ РІВНІВ - Павлова, Валентина Андріївна; Гончар, Лариса Анатоліївна; Губарєв, Руслан Валерійович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розглянуто складові, що формують конкурентоспроможність України, її регіонів та окремих підприємств, а також передумови підвищення конкурентоспроможності за результатами оцінки та аналізу конкурентних переваг за різними ієрархічними рівнями