ІНСТРУМЕНТИ КОНТРОЛІНГУ В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ЗВ’ЯЗК - Яцкевич, Інна Володимирівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Досліджено інструменти контролінгу. Визначено та розглянуто особливості використання інструментів контролінгу для ефективного управління на підприємствах зв’язку