РЕГУЛЮВАННЯ ПРОЦЕСУ ФОРМУВАННЯ ПРИБУТКУ БАНКІВСЬКИХ УСТАНОВ В УКРАЇНІ - Юшкевич, Олена Олександрівна; Шастун, Р. Д. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розглянуто основні проблеми регулювання процесу формування прибутку банківських установ та їх вплив на соціально-економічний стан України