НАРИСИ ПРОБЛЕМ ОБЛІКОВО-АНАЛІТИЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗЕМЕЛЬНИХ ВІДНОСИН В УКРАЇНІ - Остапчук, Тетяна Петрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Досліджено дисертації вітчизняних та російських вчених присвячені економіко-екологічним питанням землекористування з метою визначення подальших напрямів вдосконалення теорії та методології бухгалтерського обліку, аналізу та контролю земельних відносин в Україні.