МЕТОДИКА ПРОВЕДЕННЯ ЯКІСНОГО ЕКОНОМІКО-МАТЕМАТИЧНОГО АНАЛІЗУ ОПТИМАЛЬНОГО ПЛАНУ МОДЕЛІ ДЛЯ ОБҐРУНТУВАННЯ СТРУКТУРНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ - Овандер, Наталія Львівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Запропоновано підхід до визначення пріоритетів структурної політики України, що ґрунтується на проведенні якісного післяоптимізаційного аналізу моделі оптимізації структурних зрушень в економіці країни за видами економічної діяльності