КОНЦЕПТУАЛЬНІ ЗАСАДИ ОРГАНІЗАЦІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВА - Масліченко, Оксана Миколаївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розглянуто основні тенденції формування організаційного забезпечення ефективного розвитку підприємств. Визначено відмінності між організаційно-економічним механізмом поточного функціонування та розвитку підприємства. Обґрунтовано, що досягнення цілей організації в значній мірі визначається ступенем відповідності між обраною стратегією розвитку та організаційною структурою управління