ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ РОЗВИТКУ ПРОДОВОЛЬЧОГО КОМПЛЕКСУ УКРАЇНи - Кушніренко, О. М.; Прохоренкова, В. В. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
В дослідженні розглядається існуюче нормативно-правове забезпечення державного регулювання продовольчого комплексу шляхом впровадження системи стимулюючих заходів для його розвитку, розглянуто можливості використання преференцій для підприємств переробної сфери, а також надані практичні рекомендації з активізації прогресивних змін, спрямованих на подолання продовольчої кризи