ГНОСЕОЛОГІЯ РЕСУРСІВ В ЕКОНОМІЦІ, ЇЇ ЕВОЛЮЦІЯ І СУЧАСНИЙ КОНЦЕПТ - Кушнір, Леонід Леонідович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Здійснено ретроспективний аналіз наукових поглядів на ресурси господарської діяльності. Автор розвиває теоретичні положення ресурсного підходу в економіці, дає оцінку історичної ролі економічних ресурсів у розвитку суспільного господарства