МЕТОДИ БАГАТОКРИТЕРІАЛЬНОЇ ОПТИМІЗАЦІЇ ВИРОБНИЧОЇ ПРОГРАМИ ПІДПРИЄМСТВА - Куперман, Вікторія Володимирівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Наведено критичний огляд існуючих методів проведення багатокритеріальної оптимізації плану виробництва на підприємстві, пропонуються нові підходи, в основі яких лежить об’єднання різних процедур пошуку оптимальної виробничої програми з використанням їх позитивних якостей