ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ НАУКОВОГО ПОТЕНЦІАЛУ ЯК ПРІОРИТЕТНОГО ЧИННИКА ПРИМНОЖЕННЯ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОГО КАПІТАЛУ СУБ’ЄКТІВ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Костеньова, Ольга Валеріївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Проаналізовано існуючі проблеми та особливості розвитку наукового потенціалу Житомирського регіону з метою активізації розвитку, примноження й реалізації інтелектуального капіталу суб’єктів підприємницької діяльності та забезпечення їхнього економічного зростання