КОРЕЛЯЦІЙНО-РЕГРЕСІЙНЕ МОДЕЛЮВАННЯ РОЗВИТКУ РИНКУ ТУРИСТИЧНИХ ПОСЛУГ В УКРАЇНІ - Колесник, Ольга Олександрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Удосконалено підхід до кореляційно-регресійного моделювання розвитку ринку туристичних послуг за функціональним призначенням, що дозволило виявити основні фактори, які впливають на динаміку його показників, та оцінити ефекти впливу цих факторів