ГЛОБАЛІЗАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ: ЕКОНОМІКО-СУТНІСНЕ НАПОВНЕННЯ ТА СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНІ НАСЛІДКИ - Козлова, Марія Олегівна; Грицишен, Дмитрій Олександрович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Здійснено огляд сучасних підходів до сутності глобалізацій них процесів, визначено місце глобалізаційних процесів в розвитку світового господарства й національних економік, а також розглянуто прояв глобалізації в соціально-економічних відносинах і її вплив на систему бухгалтерського обліку