ЕКОНОМЕТРИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ РІВНЯ ЗАХИСТУ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОГО КАПІТАЛУ ПРОМИСЛОВОГО ПІДПРИЄМСТВА - Кожушко, Ольга Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Побудовано економетричні моделі рівня захисту інтелектуального капіталу промислового підприємства (на прикладі машинобудівельних підприємств Харківського регіону) в залежності від впливу факторів внутрішнього та зовнішнього середовища та відповідних інтегральних індикаторів оцінки рівня захисту окремих елементів інтелектуального капіталу