ПРИНЦИПИ ПОБУДОВИ КОНЦЕПЦІЇ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ПІДПРИЄМСТВА - Ваганова, Людмила Василівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Систематизовано існуючі принципи формування економічної безпеки підприємства та запропоновано нові принципи у розрізі окремих функціональних складових як передумови забезпечення концепції економічної безпеки підприємства