ЕКОНОМІЧНІ КРИЗИ ТА ЦИКЛИ В АГРОПРОМИСЛОВОМУ КОМПЛЕКСІ УКРАЇНИ - Бакуменко, Петро Іванович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розглянуто теоретичні аспекти розвитку кризових явищ та циклів в агропромисловому комплексі України, визначена типологізація кризових явищ в діяльності сільськогосподарських підприємств