ОЦІНКА ОБ’ЄКТІВ НЕРУХОМОСТІ ДЛЯ ЦІЛЕЙ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ: НОРМАТИВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ - Юхименко-Назарук, Ірина Анатоліївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Проаналізовано переваги та недоліки методів оцінки нерухомості відповідно до національних стандартів оцінки, запропоновано алгоритм оцінки об’єктів нерухомого майна