ВИПЛАТИ ПІДПРИЄМСТВА, ЩО НЕ НАЛЕЖАТЬ ДО ФОНДУ ОПЛАТИ ПРАЦІ: ОБЛІКОВИЙ ПРОЦЕС, СИСТЕМА ЗВІТНОСТІ ТА ВПЛИВ НА ЕКОНОМІЧНИЙ ПОТЕНЦІАЛ - Цаль-Цалко, Юзеф Сигизмундович; Мороз, Юлія Юзефівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Досліджено і запропоновано шляхи удосконалення обліку та звітності за доходами працівників і осіб, які не перебувають в трудових відносинах з підприємством за рахунок виплат, що не належать до фонду оплати праці