СТАТИСТИЧНІ МЕТОДИ В ОЦІНЮВАННІ ЕФЕКТИВНОСТІ РЕСУРСІВ ПРАЦІ - Стожок, Ольга Зосимівна; Бурбела, Т. М. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розглянуто проблеми ефективності ресурсів праці та проведено оцінювання їх ефективності за ВЕД. Запропоновано використання статистичних методів у визначенні комплексного впливу факторів на продуктивність праці для прийняття оптимальних управлінських рішень щодо забезпечення ефективності виробництва.