ДОВІРЧЕ УПРАВЛІННЯ АКТИВАМИ ЯК ІНСТРУМЕНТ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ УПРАВЛІННЯ ІНВЕСТИЦІЙНИМИ РЕСУРСАМИ СТРАХОВИХ КОМПАНІЙ - Роєнко, В. В. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто механізм передачі активів страхової компанії в довірче управління в розрізі забезпечення оптимальної інвестиційної діяльності та проаналізовано світові тенденції в цій сфері.