ІНФОРМАЦІЙНА ОБМЕЖЕНІСТЬ БУХГАЛТЕРСЬКОЇ ЗВІТНОСТІ ЯК ОДИН ІЗ ФАКТОРІВ НЕПЛАТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА - Столяренко, Олена Миколаївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Визначено причини інформаційної обмеженості бухгалтерської звітності та наслідки її впливу на подальшу діяльність суб’єкта господарювання