ВНУТРІШНІЙ КОНТРОЛЬ ЗАТРАТ НА ОПЛАТУ ПРАЦІ: ОРГАНІЗАЦІЙНИЙ ПІДХІД - Саух, Ірина Василівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Визначено етапи організації внутрішнього контролю затрат на оплату праці. Висвітлено об’єкти та джерела формування інформації внутрішнього контролю затрат на оплату праці