РОЛЬ МІЖНАРОДНОГО РЕГУЛЮВАННЯ У ЗАБЕЗПЕЧЕННІ ФІНАНСОВОЇ БЕЗПЕКИ СТРАХОВОГО РИНКУ - Єпіфанов, А. О.; Деркач, О. М. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Досліджено значення міжнародних рекомендацій у страховій галузі, зокрема Solvency II, та роль міжнародного регулювання у створенні та підтримці належного рівня фінансової безпеки страхового ринку країни. Проаналізовано переваги та можливі недоліки запровадження положень Solvency II у страхову практику.