ОСНОВНІ НАПРЯМИ ПІДВИЩЕННЯ СТІЙКОСТІ БАНКІВСЬКОЇ СИСТЕМИ УКРАЇНИ - Бугай, Володимир Зиновійович; Нікіфорова, Анастасія Сергіївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Проаналізовано діяльність банків у кризовий період. Досліджено існуючі причини банківської кризи, які сприяли уповільненню розвитку у вітчизняних банків. Запропоновано основні шляхи забезпечення стійкості банківської системи України.