ПІДВИЩЕННЯ РОЛІ КОМЕРЦІЙНИХ БАНКІВ І САМОРЕГУЛЬОВАНИХ ОРГАНІЗАЦІЙ ЯК ВАЖЛИВОЇ СКЛАДОВОЇ СУЧАСНОЇ МОДЕЛІ ІНФРАСТРУКТУРИ ФОНДОВОГО РИНКУ УКРАЇНИ - Болдуєва, О. В. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Присвячено вирішенню важливої науково-практичної проблеми підвищення ефективності фондового ринку України на основі формування саморегульованої моделі інфраструктури ринку цінних паперів. В роботі визначено роль комерційних банків і саморегульованої організацій як важливого елементу недержавного регулювання розвитку фондового ринку України. Визначено заходи спрямовані на формування в Україні саморегульованої моделі інфраструктури українського ринку цінних паперів.