ВІДОБРАЖЕННЯ УМОВНИХ ЗОБОВ’ЯЗАНЬ У ФІНАНСОВІЙ ЗВІТНОСТІ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ - Орлов, Ігор Володимирович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Обґрунтовано необхідність удосконалення відображення умовних зобов’язань у фінансовій звітності підприємства та розробки відповідних форм внутрішньої звітності