АЛГОРИТМ ОЦІНКИ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ - Ярмош, Вікторія Віталіївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Запропоновано методику оцінки інтелектуальної власності, яка передбачає підготовчу, розрахункову стадію та стадію складання звіту. Проведено порівняльну оцінку переваг і недоліків прибуткового, ринкового і витратного методів оцінки інтелектуальної власності. Сформовано алгоритм оцінки інтелектуальної власності в якому відображене поетапне оцінювання об’єктів ІВ.