ОСОБЛИВОСТІ ДИВЕРСИФІКАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА ПІДПРИЄМСТВ МАШИНОБУДУВАННЯ В УКРАЇНІ - Череп, А. В.; Лук’яненко, Н. Є. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Визначено основні проблеми функціонування машинобудівного комплексу в Україні; проаналізовано особливості диверсифікації виробництва підприємств машинобудування.