СТАН РОЗВИТКУ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ УКРАЇНИ ТА ДЖЕРЕЛА ЇЇ ФІНАНСУВАННЯ - Філіпова, Наталія Володимирівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розглянуто поняття інноваційної діяльності та інвестицій. Визначено об’єкти та суб’єкти інноваційної діяльності. Проаналізовано інноваційну активність підприємств за різними напрямками, динаміку впровадження інновацій на промислових підприємствах. Встановлено зв’язок між інноваціями та інвестиціями. Також розглянуті основні джерела фінансування інноваційної діяльності та запропоновані заходи для покращення стану інноваційного розвитку в країні.