МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ НОРМАТИВНОЇ ГРОШОВОЇ ОЦІНКИ ЗЕМЕЛЬ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ТА НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ: СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ - Остапчук, Тетяна Петрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розкрито особливості законодавчого регулювання нормативної грошової оцінки сільськогосподарських земель та земель населених пунктів з метою виявлення існуючих проблем в оцінці та визначення необхідного порядку її проведення.