СТАН ТА ТЕНДЕНЦІЇ ВИРОБНИЦТВА ОСНОВНИХ ВИДІВ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ - Невесенко, Володимир Дмитрович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розглянуто сучасний стан та тенденції виробництва сільськогосподарської продукції в Україні. Проаналізовано причини, що впливають на обсяги виробництва основних сільськогосподарських культур. Проведено аналіз потенційних можливостей розвитку галузі рослинництва Черкаської області. Виділено необхідні умови для подальшого розвитку виробництва основних сільськогосподарських культур в Україні.