ОСНОВИ РОЗВИТКУ ТА ОЦІНКИ КАДРОВОГО ПОТЕНЦІАЛУ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ - Мосійчук, Ірина Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розглянуто основи розвитку та оцінки кадрового потенціалу соціальної сфери, проведено порівняльний аналіз основних якісних характеристик кадрового потенціалу.