ДОГОВІРНЕ РЕГУЛЮВАННЯ ОПЕРАЦІЙ З УПРАВЛІННЯ НЕРУХОМИМ МАЙНОМ - Михальчишина, Лариса Гаврилівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджено сутність та особливості договору управління майном, проведено критичний аналіз спільних та відмінних рис даного виду договору з іншими, зокрема, договором оренди, доручення, комісії, продажу.