КОНЦЕПЦІЯ УДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНОГО МЕХАНІЗМУ КОРПОРАТИВНОГО КОНТРОЛЮ В СУЧАСНИХ УМОВАХ - Михайлова, Н. С. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Присвячено удосконаленню організаційно-економічного механізму корпоративного контролю. Запропоновано основні принципи корпоративного управління та корпоративного контролю як невід’ємні складові ефективної роботи акціонерного товариства.