МАРКЕТИНГОВИЙ АНАЛІЗ ТА ЦІНОУТВОРЕННЯ НА ПІДПРИЄМСТВІ - Лепьохін, О. В. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Досліджено мета і поле маркетингових досліджень, що значно впливають на трансформацію моделей комплексного економічного аналізу діяльності підприємств і його цільову орієнтацію. Визначено чинники, що впливають на маркетинговий аналіз та ціноутворення на підприємствах. Запропоновано методи маркетингового аналізу та ціноутворення на підприємствах.