АНАЛІЗ ДИСЕРТАЦІЙНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ З ПРОБЛЕМ СТРАТЕГІЧНОГО ОБЛІКУ - Легенчук, Сергій Федорович; Юрківська, Людмила Йосипівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Проведено аналіз авторефератів дисертацій, присвячених дослідженням зі стратегічного обліку, захищених в Україні і в Російській Федерації протягом 2000-2011 років. Визначено основні питання, що піднімаються дослідниками в роботах. Виявлено основні напрями для подальшого вивчення стратегічного обліку