КОНЦЕПТУАЛЬНІ ПОНЯТТЯ СКЛАДОВИХ ДОКУМЕНТООБІГУ НА ВІТЧИЗНЯНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ - Левицька, Світлана Олексіївна; Осадча, О. О. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Досліджено економічний зміст та організаційний зв’язок елементів документообігу на підприємствах України. Обґрунтовано пропозиції щодо покращення інформаційного забезпечення сучасного менеджменту господарської діяльності