МЕХАНІЗМ ФУНКЦІОНУВАННЯ МІСЬКОГО ПАСАЖИРСЬКОГО ТРАНСПОРТУ, ЯК ІНСТРУМЕНТ МУНІЦИПАЛЬНОГО УПРАВЛІННЯ - Кучменко, Віталій Олександрович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розглянуто стан та проблеми муніципального управління пасажирським транспортом в сучасних умовах.