СУЧАСНИЙ СТАН СОЦІАЛЬНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ БІЗНЕСУ - Кузнєцова, Олена Вікторівна; Кулій-Дем’янюк, Юлія Василівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Досліджено особливості розвитку соціальної відповідальності бізнесу в Україні та визначено напрями розвитку соціального звітування.