МІСЦЕ СПОРТУ В СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИХ ВІДНОСИНАХ: ОСОБЛИВОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ ПРОФЕСІЙНОГО ФУТБОЛЬНОГО КЛУБУ ЯК СУБ’ЄКТА ГОСПОДАРЮВАННЯ - Кантаєва, Ольга Володимірівна; Батіщева, Надія Миколаївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Обґрунтовано особливості фізкультури та спорту як галузі економіки на основі чого встановлено напрями господарської діяльності професійного футбольного клубу.