ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ ВІДТВОРЕННЯ ЛІСОВИХ РЕСУРСІВ ЯК ОСНОВИ ЕКОЛОГІЧНО ЗБАЛАНСОВАНОГО ЛІСОКОРИСТУВАННЯ - Дубас, Ростислав Григорович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розглянуто існуючі методологічні засади щодо критеріїв оцінки економічної ефективності відтворення лісових насаджень і здійснення лісокультурних заходів; узагальнено методичні принципи оцінки ефективності запровадження різних варіантів організаційно-технічних програм щодо вдосконалення ведення лісокультурного виробництва.