ОРГАНІЗАЦІЯ ТОРГІВЛІ В ІНФРАСТРУКТУРІ ПРОДОВОЛЬЧОГО РИНК - Донець, Любов Іванівна; Чмаріна, Вікторія Володимирівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розглянуто особливості інфраструктури продовольчого ринку на сучасному етапі його функціонування.