РОЛЬ ІНОЗЕМНИХ ІННОВАЦІЙ В ПРОЦЕСІ МОДЕРНІЗАЦІЇ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ - Бужимська, Катерина Олександрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Визначено сутність та проведено комплексний аналіз стану залучення іноземних інновацій в економіку України в цілому та харчову промисловість зокрема.