РОЗВИТОК ВЕНЧУРНОЇ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В УКРАЇНІ: ОБЛІКОВИЙ ВИМІР - Яковець, Ганна Юріївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджено сутність венчурного інвестування як одного із ефективних джерел фінансування інноваційних проектів та проаналізовано основні проблемні напрями, притаманні венчурним інвестиціям в Україні.