ЕКОНОМІКО-ПРАВОВІ ТА ОБЛІКОВІ ЗАСАДИ РОЗПОДІЛУ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ПРИ УПРАВЛІННІ НЕРУХОМИМ МАЙНОМ - Супрунова, Ірина Валеріївна; Михальчишина, Лариса Гаврилівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджено особливості та порядок укладання договору і розподілу відповідальності при управлінні нерухомим майном з метою мінімізації ризиків учасників довірчих відносин та підвищення повноти і достовірності бухгалтерської інформації.